Skip to content
Menu

Merken

In onze riante showroom vindt u de nieuwste collectie maatwerk overgordijnen, vitrages, warmtewering, vouwgordijnen en Roman Blinds.Onze mooie gordijn merken zijn Inside Blinds, Sunway, Remy Meijers collectie, Verdeco, Toppoint en Verosol.Laat u verrassen met de grote verscheidenheid aan stoffen, dessins en kleuren.

Gordijnen collectie

U heeft grote keuze uit onze betaalbaar geprijsde collectie voor elk budget.
In natuurlijke materialen zoals linnen, katoen en zijde. Maar ook in de soepel hangende stoffen als polyester, velours, trevira en warmtewering stoffen. De nieuwste gordijnstoffen hebben de uitstraling van linnen en katoen, echter zonder de nadelige eigenschap van het krimpen en kreuken. Donker maken doet u met onze speciale blackout stoffen voor een optimale verduistering. Van uw gekozen gordijnstof kunt u veelal ook een rolgordijn, paneelgordijn of lamelgordijn door ons laten maken.

Meet- en montage service

Onze nette vakmensen hebben ruime ervaring met gordijnen en binnen zonwering. Wij komen bij u thuis en op kantoor uw gordijnen inmeten en monteren. Heeft u in onze showroom Protectsun aan de Bos en Lommerweg 152 te Amsterdam West een keuze gemaakt, dan komen wij op afspraak naar uw woning of kantoor.
Wij nemen dan de gekozen gordijn stalen mee, en gaan in overleg met u de maten inmeten. We noteren uw opdracht en controleren deze tezamen met u. Na korte levertijd komen wij weer naar u toe en gaan uw gordijnen netjes monteren.

Zoekt u naar vouwgordijnen, Roman blinds of Austrian shades?
Daar hebben wij een speciale website voor gemaakt met veel grote foto’s en informatie.
Klikt u hier om onze vouwgordijnen website te openen.

 
 

Stoffen confectie

U kunt uw gordijnstof op verschillende manieren door ons laten confectioneren.
Met een enkele plooi, dubbele vlinderplooi of de driedubbele triple plooi. Met de wederkerende plooi en de wave geplooide gordijnen verkrijgt u een regelmatig ingevouwen stofpakket.              De onderzijde van het gordijn of vitrage komt met zoom of met een loodveter.
Extra goede verduistering gewenst, laat u dan de gordijnen voeren met een blackout stof. Vergeet u vooral niet de nieuwe velours stoffen te bekijken, zijn leverbaar in semi transparant en verduisterend.

Gordijnrails

Protectsun Amsterdam meet, levert en monteert ook uw gordijnrails. Daarvoor gebruiken wij de Van Goelst railsen, op maat gemaakt en uit een deel. Dus zonder onderbreking en zonder lastige haperingen en zonder ergenis.
Soepel glijdende vitrages en overgordijnen, zoals het hoort. Bochten in uw rails, dat is mogelijk en doen wij voor u.
Het gebruiksgemak…. De elektrisch bedienbare rails met afstand bediening. Protectsun gebruikt hiervoor Somfy Glydea en de van Goelst rails systemen.

We komen naar u toe

Heeft u bij Protectsun een gordijn of vouwgordijn uitgekozen en gaat u een bestelling plaatsen.Dan komen wij naar u toe. Wij meten en monteren voor u. Onze klanten wonen in Amsterdam, maar ook daarbuiten.

Wij bezoeken klanten in Amstelveen, Diemen, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn, Weesp, Driemond, Badhoevedorp, Hoofddorp, Muiderberg, Naarden, Hilversum, Zaandam, De Rijp, Het Gooi, Laren, Blaricum en meer…  staat uw woonplaats er niet bij, vraag het ons.